Om os

Landsdækkende bryllupsfotografer

Vi er 3 fotografer, der kører fotografbryllup.dk. Vi har alle fotograferet i mere end 10 år og har alle den fotografiske uddannelse bag os. Vi har en enorm passion for fotografi og det startede i det små med billeder af familie og venner. Derefter uddannelsen, som fotograf og idag fuldtidsprofessionelle fotografer. Vi kører i hele Danmark og elsker at lave bryllupsfotografering.

Vi tilbyder

Landsdækkende service

Vi tilbyder landsdækkende service og kører derfor både på Sjælland, Jylland og Fyn. Mangler i en dygtig bryllupsfotograf til en fotoopgave. Så ta kontakt til os og lad os få en god dialog omkring jeres behov for billeder. Antallet af timer i ønsker fotografen på dagen og jeres egne specielle behov.

Lone Brandt er en af fotograferne

"Et bryllup er noget helt særligt. Derfor skal i sikre jeres minder ved en dygtig fotograf"

Bryllupsfotografen

"Bryllupsbilleder er et af livets essentielle minder, lad en professionel bryllupsfotograf stå for opgaven"

Fotograferne

"Billeder er ikke bare billeder. Tør du overlade dine bryllupsfotos til hvem som helst?"

De professionelle

Vi hører ofte

Hvad koster en bryllupsfotograf?

Hvad koster en bryllupsfotograf? Det hører vi tit, og derfor vil vi gerne gøre opmærksom på at prisen afspejler sig i antallet af timer fotografen, skal være med. Udover vi er med på selve dagen for at fotografere ved kirken, receptionen og bryllupsfesten, så ligger, der også transport til og fra + billedredigering af jeres bryllupsbilleder efterfølgende. 

Skal vi hjælpe med fotografering?