Hvem drømmer ikke om både solskin og varme samt romantik med fugle, der synger på ens bryllup?

Langt de fleste brudepar vil gerne have godt vejr, når de gifter sig, men virkeligheden i Danmark er desværre sådan, at vi aldrig ved, hvad slags vejr, vi får. Selv hvis i vælger at gifte jer i højsæson for bryllupper, som er fra Maj til September, kan der være både regn og blæst og endda hagl på den store dag

Netop på grund af vejret, vælger flere og flere dansker til at gifte sig i udlandet. Ifølge danske statistikker, er det faktisk mere end hver femte danske par, der vælger at gifte sig i udlandet!.

Hvad koster en bryllupsfotograf?

Bryllup i Marokko, på Caribien eller på Færøerne? – Der er mange muligheder!

Flere og flere er optaget af, at brylluppet skal være noget unikt, en oplevelse, ikke kun for brud og brudgom, men også for bryllupsgæsterne. Der er også en del penge at spare ved at flytte festen til et andet land. Der er ofte meget mere overkommelige priser på både festlokaler, maden samt drikkevarer. For budgettet for et typisk bryllup i Danmark, kan du få en tre-dages fest i andre lande.

Hertil kommer, at der er mange flere muligheder, når det kommer til stil og muligheden for noget unikt uden for Danmarks grænser, og det bliver lettere at tænke ud af boksen, hvis du vil du gerne have en anerledes og mindeværdig fest.

Hvad med et boheme bryllup i Marokko? Et afslappet sommer bryllup på en vingård i Italien eller Frankrig? Eventyrbryllup i den tjekkiske republik? Prinsessebryllup på et slot i Spanien? Et formidabel Urban bryllup i New York, London eller Paris? Et tropisk strandbryllup på Caribien? Eller et meget vildt og smukt eventyr til Island eller færøerne? Mulighederne er uendelige!

Det er måske ikke en selvfølge, at alle gæster har råd til at rejse langt for at fejre brudeparrets kærlighed, men hvis du er ude med invitationer i god tid, kan gæsterne i god tid nå at spare penge op, eller kunne bestille billigere billetter. Mange destinationer i Europa har ofte billige flybilletter, og hvis du bestiller værelser til alle på samme sted, er der også her rabatter at få.

I dag par ofte har boet sammen i lang tid, og har det meste, de har brug for, derfor fravælger de gaver, og istedet betaler gæsterne, så deres egen rejse og ophold.

Det kan være en god idé at vælge jeres bryllupsdato på en tid, hvor folk har mulighed for at holde fri. Gode tider er ofte i julen, i påsken eller andre helligdage (Maj er en god måned!). På den måde får jeres gæster også flere dage til lave en ferie ud af turen, og bruden og gommen kan kombinere deres bryllup med deres bryllupsrejse.

Fotograf – hvem skal i vælge?

En af de vigtigste ting ved et bryllup er selvfølgelig de efterfølgende minder, der kun kan skabes ordentligt ved en professionel fotograf!

Der er altid hundredvis af fotografer i det land i vælger at gifte jer i, men vi kan altid anbefale at invitere en dansk fotograf med (denne kan jo også kombinere det med en ferie i det land). Der er mange gode grunde til at medbringe en fotograf, den vigtigste årsag er dog uden diskussion selve kommunikationen.

Med en dansk bryllupsfotograf, kan i hele tiden koordinere og samarbejde uden sproget bliver en barriere, hvilket er uhyre vigtigt, når fotografen skal være med på den største dag i jeres liv. I kan også med lethed fortælle fotografen, præcis hvor og hvad i ønsker, på samme måde som fotografen også meget nemmere kan komme med mange nyttige tips i planlægningsfasen. Desuden er den danske bryllupsfotograf, vant til de danske bryllupsskikke og på denne sikre jer derfor i får det hele med, og ingen billeder forsvinder, eller går i glemmebogen.

Endelig, er der den efterfølgende kommunikation i kølvandet på brylluppet, ved overdragelsen billeder og opfølgning. Måske ønsker i at bestille takkekort, en flot fotobog med billederne, andre forstørrelser eller indramninger og albums gennem fotografen,

Der kan selvfølgelig være penge at spare ved at vælge en lokal bryllupsfotograf, men ønsker du en fotograf i den bedre ende af rangstigen i udlandet, vil priserne ofte ikke være så forskellige alligevel. Det kan for nogen virke skræmmende at betale rejse og ophold for en bryllupsfotograf fra Danmark, men ikke desto mindre har i bare mere sikkerhed i at vælge en fotograf fra hjemlandet.