Bryllupspakken blev valgt og deres bryllup kunne begynde på en smuk lørdag i august. Den meget smukke Frederiksberg Kirke dannede en helt fantastisk og romantisk ramme om brudeparrets bryllup.

Den meget velklædte brudgom ankom og prøvede at få nerverne på plads inden hans brud skulle ankomme. Han havde deres to børn med og de var fint klædt på til dagen.

Den smukke brud ankom i en super flot hvid Rolls Royce. Bruden blev ført op ad kirkegulvet at to elegante og stolte mænd.Vielsen var utrolig smuk og stemningsfuld.

Brug for en bryllupsfotograf i Nordjylland?

Et bryllup er én af de vigtigste dage i vores liv, og en dag vi elsker at mindes. Professionelle bryllupsbilleder som I kan kigge på år efter år

Masser af følelser og varme

Masser af følelser og varme var tilstede denne smukke dag. Frederiksberg Kirke er en mindre kirke og vi havde aftalt at efter vielsen skulle det nye brudepar gå langsomt… meget langsomt ud så jeg kunne nå at tage lidt billeder inden vi var ude af kirken. Det lykkedes.

Vi gik over i Frederiksberg have hvor bryllups billederne skulle tages. På gåturen derover var masser af lykønskninger fra forbipasserende og gæster i haven.

Frederiksberg have er en utrolig smuk have og der er masser af lokationer at vælge i mellem. En lille sø blev dér hvor brud og brudgom valgte at få taget deres bryllupsbilleder.

Først fik vi taget nogle billeder af det smukke romantiske brudepar derefter blev der prioriteret familiebilleder sammen med deres dejlige børn.

Billederne blev rigtig levende og stemningsfyldte og giver en rigtig god beskrivelse af en harmonisk og aktiv familie.Efterfølgende gik turen til Restaurant Vigen som ligger med udsigt ud over Roskilde Fjord.

Bryllupsfotografering over hele København

brud og brudgom

Det smukke brudepar valgte at få taget nogle bryllupsbilleder med Roskilde Domkirke i baggrunden og vi fik nogle rigtig flotte bryllups billeder af brudeparret. Det glade brudepar var også rigtig gode til at fjolle lidt rundt og glemme at jeg var tilstede med mit kamera lige foran dem.

Det gav nogle rigtig gode og naturlige bryllupsbilleder. Foreviget blev brylluppet på en helt igennem romantisk dag et forelsket brudepar i rigtig flotte omgivelser.

Læs mere om os: