Vores bryllup

Vores bryllup var uden tvivl årets helt store begivenhed, som vi har brugt klart mest tid på. Hvis man altså lige ser bort fra arbejdet, men det var jo knapt så stor en begivenhed, det er jo bare en hverdagsting.

To fotografer

Til vores bryllup var vi så heldige at have to fotografer blandt gæsterne og de har efterfølgende forsynet os med en ordentlig stak billeder. Samtidig har vi også fået en god portion billeder fra den fotograf vi havde hyret til at være den officielle fotograf på dagen.

https://www.forevigt.dk/bryllupsfotograf/jylland/vestjylland/esbjerg/

Alene alle de billeder der blev taget om morgenen

Alene alle de billeder der blev taget om morgenen hvor vi hver især forberedte os på den store dag er nok til at fylde en hel fotobog. Vi har nogle meget sjove billeder fra hvor jeg kommer ud af badet og til jeg er i tøjet, de billeder fortæller en hel lille historie og gør det svært at sortere nogle fra. Samme type billeder har vi af min kone hvor hun er hos frisøren og efterfølgende kommer i tøjet.

https://www.forevigt.dk/bryllupsfotograf/jylland/ostjylland/randers/

Der er også mange billeder af gæster som ankommer til kirken og dem vil vi også gerne have med, så vi senere kan bladre i bogen og blive mindet om alle dem der var med på dagen. Alene de ting kan jo fylde en hel bog og hvordan sorterer man så i billederne? Jeg har ikke nogen fantastisk løsning på det andet end at vi måske skal have to fotobøger. Det bliver jo så lidt dyrere end planlagt men det er forhåbentlig også mit første og eneste bryllup. Billederne fra resten af dagen og festen tør jeg slet ikke tænke over at sortere i.

https://www.forevigt.dk/bryllupsfotograf/jylland/ostjylland/kolding/