Smukke bryllupsfoto

Når den store dag er kommet..

Bryllups billeder er et stort ansvar, som jeg gerne påtager mig. Jeg har været med til en masse og jeg glæder mig hver gang, da bryllupper altid er fest og glade mennesker. Det er altid muligt at fange flotte billeder fra dagen, både af gæster, familie og selvfølgelig af brudeparret. I får alle de gode billeder fra jeres dag og du kan se priser og ca. antal billeder under bryllupspakkerne. Husk! Bestiller du lige nu, får du gratis alle billederne f.eks til at lægge på Facebook, sende pr. mail eller lign. Hent billederne direkte til din computer.

Når I kontakter mig, booker jeg datoen og tidspunktet til jer

Dette får i en bekræftigelsesmail på. Hvis I har bestilt den Store Bryllupspakke eller Luksuspakken, holder vi et møde en til to måneder før brylluppet, hvor vi taler om alt der skal ske til jeres bryllup, samt lokationer til de officielle bryllupsbilleder. Hvis I har bestilt mine andre pakker, er det som regel nok med mails eller telefonsamtale om lokationer osv.

På dagen ankommer jeg senest 30 minutter før vielsen starter

Her tager jeg billeder af jeres gæster der ankommer til kirken. Jeg tager samtidig billeder af den ventende gom og stemningen i kirken. Jeg venter udenfor til bruden ankommer og tager billeder af hende samt følget. Så sniger jeg mig diskret ind i kirken, så jeg er parat til at tage billeder når bruden bliver fulgt op af gulvet.

I kirken bruger jeg aldrig blitz/flash, dette fordi det ikke er sjovt at gå op af gulvet og være fuldstændig blændet af mit lys, samt at stemningen på billederne bliver meget mere levende uden blitz. Dette er præster også rigtig glade for, da de som regel ikke er meget for blitzfotografering.

Under vielsen fotograferer jeg meget diskret

Under vielsen fotograferer jeg meget diskret og fanger både stemningen i kirken samt jeres vielse. Jeg farer ikke rundt og forstyrrer gæsterne, præsten eller jer men fanger de vigtige øjeblikke med jer på en professionel måde.
Efter vielsen er der ris kast/fuglefrø kast og eventuelt portrætter af jer samt familie og venner inde i kirken. Herefter er det ud til en lokation og skyde de officielle billeder af jer. Husk at denne lokation er meget vigtig for billederne, så vælg et rigtig smukt sted der betyder noget for jer.

Herefter er der reception, middag med taler, festen samt brudevalsen. Her er det vigtigt at jeg ved så meget som muligt ang. hvad der kommer til at ske – også evt. overaskelser i har for hinanden.

Når jeg kommer hjem, udvælger jeg de bedste billeder fra dagen.

Herefter bliver billederne redigeret og de Officielle bryllupsbilleder lægger jeg på en server så I kan se dem og vælge størrelser samt redigeringsteknikker I ønsker. Så sender jeg alle billederne til fremkaldelse (dette er med i alle pakker) i 10×15 cm. og hvis I ønsker kan i f.eks få en DVD med alle billederne eller downloade dem direkte fra serveren. I kan også vælge at få billederne fremkaldt i større størrelser end 10x15cm. Kvaliteten på kameraet er så god at I kan få helt op til stilladsreklamestørrelser, men dette bliver nok ikke relevant .

Betalingen kan ske før brylluppet via faktura som I sikkert kan betale via jeres Netbank eller via App’en MobilePay. Betalingen kan også ske kontakt eller via Visa, Visa Electron, Mastercard og American Express på selve dagen.