Brudepar elsker magiske billeder ved kirken efter vielsen

Mange brudepar elsker magiske billeder ved kirken efter vielsen og udenfor kirken med både konfetti, ris og sæbebobler. Det giver god stemning og masser af liv i billederne. Men på den store dag, kommer i så ud af kirken, og ingen af gæsterne, har taget hverken ris, sæbebobler eller andet med. Faktum er, at hvis du ikke har planlagt eller uddelegeret ansvaret til nogle af jeres venner, er chancerne små for at nogen har arrangeret dette på deres eget initiativ.

Men med meget simple anstrengelser, kan i faktisk få nogen til at sørge for det bliver uddelt ved kirken. Lidt planlægning er alt, der kræves for at skabe den ekstra oplevelse, der sikrer hverken du eller jeres gæster ikke glemmer dagen. Og billederne bliver magiske, tro os!

Her er nogle tips til, hvordan i kan skabe masser af liv og god stemning efter vielsen, baseret på mange års erfaring som bryllupsfotograf.

Foran kirken efter vielsen

Riskast

At kaste ris på bruden og gommen efter vielsen er et frugtbarhedsritual fra oldtiden. Den tradition har aftaget en smule i moderne tid, dels fordi nogle mener, at ukogt ris, er dødbringende for småfugle, der spiser det. Dette er dog en myte at tro, ifølge eksperter. Fugle er smarte, og spiser generelt ikke mad de ikke kan tåle. Men hvis du vil være helt sikker på ikke at beskadige småfugle, kan gæsterne gives solsikkekerner i stedet. Uanset om det er ris eller solsikke frø, der bliver kastet; skaber det masser af liv og latter, i de billeder, der tages.

riskast

SÆBEBOBLER VED BRYLLUPPER ER SJOVT

Det er altid en god idé at engagere dine gæster med noget, de kan foretage efter ceremonien. Og sæbebobler er morsomme for både store og små. Men de små bryllups sæbebobler man kan købe er ikke altid så synlige på billeder. Erfaringen viser, at det er vanskeligt at få alle gæsterne, til blæser sæbebobler på samme tid. De er ofte heller ikke placeret korrekt i forhold til vindretningen.

Vores tip: Vil du have de perfekte sæbebobler i jeres billeder, så bør i købe af et par sæbeboblemaskiner og overlade ansvaret til et par af gæsterne. Det lyder måske lidt voldsomt med sæbeboblemaskiner, men de er hverken særlig dyre eller vanskelige at benytte og de laver ikke støj. De kan købes i almindelige legetøjsbutikker til 50-150 kr. pr. stk. Selv de mest overkommelige modeller kan blæse hundredvis af bobler på et minut. Dette kan være en god opgave – og ikke mindst gave – for de små brudepiger og brudesvende.

KONFETTI STARTER FESTEN

Alle synes det er godt om konfetti. Det skaber masse liv på udenfor kirken og billederne bliver mega flotte. De findes specialkonfetti til bryllupperm som er biologisk nedbrydelige. Det gør oprydningen efterfølgende lettere. Konfetti findes i alle mulige farver og faconer. Der findes til og med konfettikanoner. Det er også muligt at konfetti selv.

ROSENBLADE ER STILFULDE

Det kan være, at i ikke kan lide ris i håret, eller ikke ønsker, konfetti. Derfor kan rosenblade være perfekte. Køb rosenblade, der matcher de farver brudebuketten, for at skabe symmetri. Rosenblade skaber så utrolig flotte billeder og skaber en god atmosfære uden for kirken.

DEL BOLLER UD TIL SULTNE GÆSTER

Spørg nogle af deres venner om de vil bage nogle boller, som de kan dele ud efter vielsen. Det kommer jeres gæster til at sætte meget stor pris på.

Det er lang tid siden, jeres gæster har fået morgenmad, og der er stadig et stykke tid, indtil middagen starter, så jeres gæster kommer til at elske at få serveret noget at spise lige efter ceremonien. Det er en flot gestus, der viser, at du har tænkt på deres gæster, og at i sætter pris på, at de er med til at fejre jeres store dag.

TRE PRAKTISKE TIPS

Husk at rydde op bagefter. Eller rettere: i bør uddelegere oprydningsansvaret til nogle af jeres venner. Husk på, at nogle kirker kan have et forbud mod at kaste ris, konfetti osv. Blandt andet på grund af en stram tidsplan mellem hvert bryllup. Med lidt planlægning, kan det klares med lethed.

Spørg en af jeres gæster eller toastmasteren om at organisere en naturlig passage mellem jeres gæster, hvor i kan gå igennem, mens der bliver kastet med ris, konfetti, rosenblade eller hvad der nu er valgt. Kan i planlægge jeres familie og venner på hver side, i kan få øjenkontakt med, inden i forlader kirken. Det vil automatisk sikre, at i stråler mere, og får mere naturligt udseende, mere afslappende look, og det er godt for billederne at gæsterne er mere synlig på billederne.

Uanset hvad i planlægger: Må i ikke glemme, at jeres billeder bliver bedst, hvis i tør satse lidt. Husk, at det er jeres dag, og i kan gøre præcis, hvad i ønsker. Slip følelserne løs, nyd det og hav det sjovt! Det skaber de gode billeder.