Parret havde valgt at blive borgerligt viet på KoldingHus og i det smukke lokale med masser af stemning og atmosfære skulle vielsen foregå.

Brudeparret havde hyret mig til at forevige deres bryllupsdag, inden, under og efter vielsen. De officielle bryllupsbilleder skulle tages i den tilhørende park til Koldinghus.

Som bryllupsfotograf har jeg altid et forudgående møde med det kommende brudepar, hvor vi aftaler hvad der skal ske på dagen. Brudeparret havde et stort ønske om at billederne skulle være nærværende og uformelle.

Meget vigtigt at deres billeder ikke blev opstillede

bryllupsfotograf

Meget vigtigt at deres billeder ikke blev opstillede, uden stemning og historie. Som bryllupsfotograf ved jeg hvor vigtige billeder fra ens bryllupsdag er, at detaljer og ønsker skal være på plads inden den store dag.

Bryllupsbillederne kan ikke tages om og den helt specielle atmosfære der er sådan en dag, er min fornemste opgave at forevige.

Mød en professionel bryllup fotograf her

Parrets vielse var helt unikt. Bruden kom overraskende ind i den smukkeste feminine kjole med blonder og små blomster (hun er normalt ikke en kjolepige fortæller hun med et smil om læben, men hun ville så gerne overraske gommen, og det lykkedes til fulde).

Smuk solosang som rammede vielsen smukt ind og masser af glade og forventningsfulde gæster smilede stort under ceremonien.

Brudeparret

Masser af lykønskninger da Brudeparret og vidner havde skrevet under. Så kunne festen begynde.

Vi fik på nogle lokationer indendørs på Koldinghus og i den omkringliggende park foreviget parret. Deres naturlig og humørfyldte personligheder træder tydeligt frem på deres bryllupsbilleder.

Et par som ikke virkede synderligt forstyrret af mig som bryllupsfotograf, der fik nogle helt igennem fantastiske billeder af et forelsket brudepar der på mange måder bare fik hele situationen til at virke helt afslappet og naturligt.

En helt igennem nærværende og naturlig stemning, der tydeligt vises på bryllupsbillederne.

Læs mere: