Overvejer i at leje en photo booth?

Hvad er idéen bag en photo booth? Det er blevet meget populært at bruge en photo booth til fester og andre begivenheder. Sådan en kan være med til at skabe noget festlig stemning, og den er sjov for folk i alle aldre. Du kan indrette et hjørne i festlokalet med en baggrund og en photobooth, og der vil blive taget nogle sjove billeder, som kan være til stor underholdning.

leje af Photo booth

Hvad er en photo booth?

En photo booth er som et meget stort selfie-kamera, som stå på et stativ. Med til dette kamera hører forskellige rekvisitter, som for eksempel masker, hatte og så videre, som du kan leje sammen med kameraet. Du har også forskellige gallerier eller baggrunde, som du kan stille op der, hvor billederne skal tages.

En photo booth ER fis og ballade, og det tager nogle billeder, som er sjove at lave og sjove at se på efterfølgende. Den tager nogle ret gode billeder, som du kan downloade, og du kan også lave et slideshow ud af dem, som kan køre i løbet af festen.

Overvejer i at leje en photo booth?

Hvad er idéen bag en photo booth – kan den erstatte en professionel bryllupsfotograf?

Der kan blive taget virkelig mange billeder med en photobooth. Men den type billeder, som bliver taget der, er af en helt anden karakter end dem, som en professionel fotograf kan tage til et bryllup. Han eller hun tager nogle helt anderledes seriøse billeder. Det er de billeder, som skal støtte jeres minder om en helt særlig dag i jeres liv.

De billeder, der bliver taget med en photo booth, kan betragtes som et festligt indslag ved festen, og de kan da også være sjove at gense senere.

bryllupsfotografer - Hvad er idéen bag en photo booth?

Men de billeder, der har den højeste værdi på den lange bane, er ubetinget de billeder, som den professionelle fotograf tager. Den kan en photobooth på ingen måde måle sig med. Til gengæld kan de vidne om, at gæsterne havde en sjov aften med hinanden. Det har også en værdi.

Mere læsning? :

Man kan sige, at en photo booth og en professionel fotograf har hver sin funktion, og begge har deres berettigelse, og de kan supplere hinanden, men en photo booth vil aldrig kunne erstatte det, som en professionel fotograf kan. 

Ønsker du at bruge en photobooth til din bryllupsfest, så vil det være en festlig gimmick til festen, som nok er sjovest, imens det foregår. De billeder, som en professionel fotograf tager, er af en helt anden karakter, og det er dem, som ender i glas og ramme og i fotoalbummet.

Hvad er idéen bag en photo booth?