Parrets bryllupsdag var besluttet og bryllupsfotografen skulle bestilles. Fotografen faldt i parrets smag og blev kontaktet. Bryllupspakken bliver valgt som består af billeder før kirken når gæsterne ankommer bruden ankommer og gør klar selve vielsen (hvis præsten tillader) og lykønskninger efter kirken.

Derudover er der en lokation i nærheden hvor brudeparret skal have lavet deres bryllupsbilleder.

Parret skulle giftes i Smørum kirke. Festen skal holdes på Restaurant Kongemosen som lå nogle få kilometer fra kirken området omkring var oplagte lokationer til deres bryllupsbilleder.

Vi blev enige om under vores forventningssamtale som vi afholder en måneds tid før brylluppet skal stå selve formatet af deres billeder og parret havde helt klare ønsker om hvordan setup’et skulle være. Jeg som deres bryllupsfotograf kommer med lidt tips og forslag til deres billeder.

Bryllupsdagen

Dagen oprinder på en solrig dag i august. Jeg ankommer i god tid til kirken og samtidig ankommer Peter som er helt rolig og storsmilende. Med masser af overskud og kram byder Peter sine gæster velkommen til hans bryllupsdag, og viser dem indenfor i kirken. Da alle er på plads ankommer bruden, den utrolig smukke og spændte brud til kirken,

Vielsen er smuk og med super fine indslag blev brylluppet startet i flot stil.

Lykønskninger ved kirken og masser af ris bliver kastet efter det smukke brudepar. Masser af held for dem i deres fremtid sammen er nu forseglet.

Vi drager derefter afsted til kongemosen og får lavet mange rigtig gode bryllupsbilleder af parret. De er super gode til at være opmærksomme på hinanden, være naturlige foran et kamera og får billeder der viser hvem de er.

Tiden er knap da brylluppet er startet sent, men på trods af tidsnød, så fik vi virkelig roen over parret og vist deres bryllupshistorie på en ærlig og kærlig måde.

Par-billeder var et højt ønske fra parret, så dét skulle også lige tages inden gæsterne kunne sætte sig til bords. Det hele klappede og gæsterne var utrolig gode og effektive i forhold til at nå det hele inden maden skulle serveres.

Super dejlig dag med masser af sol og varme.

Læs mere her: