Ønsker du at gøre bryllupsfotografen ekstra glad?

Så sæt gerne 30 minutter af til portrætterne lige før solnedgang. Når solen står lavt på himlen, og skyggerne bliver længere, kan man faktisk lave noget fotografisk magi. Det varme lys er meget flatterende for både dig og omgivelserne.

Læs mere om bryllupsfotografering i København

Ikke alle præster vil indvillige i en vielse uden for kirken. Derfor er det altid en rigtig god idé at tage fat i præsten i god tid for at høre, hvad hans eller hendes holdning er til vielser uden for kirken. (Hvornår på bryllupsdagen bør vi tage billederne)

Billeder af Udendørs bryllup

Kunne du tænke dig at holde dit bryllup i naturskønne bøgeskove og en romantisk atmosfære. 

Skal i giftes i sommerferien?

Hvornår på bryllupsdagen bør vi tage billederne

Skal i giftes i sommerferien? Vores tip er, at i ikke stormer sig ud for at tage portrætterne så snart det er muligt. Vent hellere og brug tiden sammen med hinanden og jeres gæster, og tag det roligt. Med lidt planlægning vil solen nærme sig horisonten på den tid, hvor det alligevel passer med en pause i aftenens program.

Så kan vi liste væk fra selskabet, tage en lille pause fra alle de andre mennesker og få lavet nogle super flotte samt stemningsfyldte billeder. At i så på det tidspunkt har fået et glas vin eller tre i kroppen er faktisk ingen ikke skade, det hjælper faktisk på de kamerasky.

Skal i giftes i efteråret eller vinteren er i ekstra heldige. Med en smule kortere dage betyder det også tidligere solnedgang, og de betingelser, være perfekte, samt passe med fotograferingen lige efter vielsen.

HVORNÅR GÅR SOLEN NED?

Godt spørgsmål! Det kan man nemt søge på Google og finde ud af, hvornår solen går på på jeres bryllupsdag. Hvis i benytter iPhone app ‘ Magic Hour, der er gratis. Den fortæller både hvornår solen går ned, og sågar når lyset er på sit fineste. (Hvornår på bryllupsdagen bør vi tage billederne)