Når bryllupsklokkerne ringer, så er det man skal være vild med bryllup, ellers er alle forberedelserne til brudevalsen, bordplan og frieri jo helt og aldeles spildte.

Personligt elsker vi bryllup. Men vi har trods alt overtaget domænet, så der er en mindre side om bryllup og hvad der ellers hører sig til.

DERFOR – kan du ikke leve uden dette domænenavn – så er alting jo til salg, men kun til den rette pris !  Så er det sagt.

personlighed og store overblik, skaber jeg de perfekte rammer for jeres bryllupsbilleder

I mellemtiden vil jeg fornøje mine læsere på siden omkring alt dét, man ikke lige forbinder med et bryllup, men ikke desto mindre bør have sig i tankerne, når den store planlægning foregår.

bordplan, brudekjole, brudevals

Jeg ved godt, at man tænker blomster, kirkeklokker, bordplan, brudekjole, brudevals og selve bryllupsfesten. Men backstage, skal man være forberedt på det værste. Det kan være alt lige fra regnvejr til skadedyr i festteltet som det kan være pludselige skader som ildebrand.  Dette er mere min niche, hvorfor vi kan være behjælpelige med alle leverandører til de ydelser, som mindst værdisætter i bryllupsplanlægningen fra A-Z.

De fleste af os holder kun et bryllup og her skal den have fuld skrue. En god dag i kirken eller på Rådhuset er ofte akkompagneret med en god middag. I vores optik er et rigtig bryllup nødsaget til et have et flot mobildiskotek til bryllupsfesten.

bordplan, brudekjole, brudevals

Det kan hurtigt blive dyrt at holde et bryllup, men det behøves ikke være ensbetydende med, at du bliver ruineret. Der heldigvis forskellige måder til at spare penge på den store begivenheden, uden at man behøves at gå på udkig.

Det andet værktøj er vores todo liste. Den giver dig et overblik over 43 vigtige ting som du skal huske.

At hjælpe dig med at gøre din bryllupsdag til noget helt særligt. Vi viser dig de nyeste bryllupstrends

Det kan være ting som morgengaven, bryllupstransport, bryllupsrejsen og mange andre ting som nogle gange smutter i farten. Husk på at dagen kommer hurtigere end man regner med det.

læs også: