Hvad betyder Elopement egentlig?

Du har måske hørt om Elopement før? Der er faktisk ingen danske ord for dette endnu, så her kommer en lille forklaring på, hvad en Elopement egentlig er.

Mennesker er forskellige, og der er mange grunde til at ikke alle ønsker at have et traditionelt bryllup, med masser af gæster, taler, sange etc. Det er naturligvis muligt at blive gift alligevel, og det kan være lige så godt som et traditionelt bryllup. Amerikanerne er meget fremme på Elopement bølgen, så måske kan dette indlæg hjælpe til med at bringe denne ny trend til Danmark?

Hvad hvis du har nogle udfordrende familie situationer, der gør, at det ikke er fristende at invitere til bryllup (eller bryllupsfest)? Det kan være, at du ikke kan så godt med familien eller de ikke er enige i dit valg af partner. Det kan selvfølgelig også være, at du slet ikke har en familie. Andre mennesker er bare mere private, eller har nogle andre værdier, de ønsker at fokusere på. I nogle tilfælde kan det være “den forbudte kærlighed”, der gør at i ønsker at holde jeres ægteskab hemmeligt. Andre bruger det også til at overraske familien og vennerne ved at vise billederne og sige: “Vi blev gift!”.

Alt dette kan være de scenarier, der giver dig lyst til at “stikke af” eller Elope. Når vi nu ikke har et bedre ord, for hvad det virkelig bør kaldes :p).

Elope betyder, ifølge Wikipedia, at stikke af eller flygte væk, og ikke komme tilbage igen. Elopement er ofte en henvisning til, når nogen bliver gift meget pludseligt, eller i hemmelighed, ofte ved at rejse til et andet sted sammen med deres kære med den hensigt at gifte sig. Nogle par eloper, fordi de ønsker at undgå indsigelser fra forældre eller af religiøse grunde.

For andre kan det være dyrt at arrangere et bryllup for 100 gæster. Især hvis man for den pris kan rejse rundt i flere uger til en drømme lokation med 5-stjernede hoteller sammen med sin forlovede? Flere danske fotografer har erfaring med at rejse rundt og fotografere folks kærlighed, så kontakt os og lad os få en god dialog om fotografering af jeres bryllup!

Personligt er vi selvfølgelig mest til et bryllup med alle traditionerne

Personligt er vi selvfølgelig mest til et bryllup med alle traditionerne, da der her er langt større mulighed for at lave spændende og flotte stemningsbilleder og detaljebilleder af de mange flotte detaljer ved brylluppet, såsom bryllups pynt, bordpynt, brudekjolens detaljer, vielsesringene, brudebuketten, bryllupstransporten, feststedet, brudevalsen og meget mere.