Parrets bryllup skulle finde sted i Græse Kirke en solskinsdag i maj. Smuk og lille hyggelig kirke som er smukt pyntet til lejligheden. Parret bookede os til at dække deres bryllup og deres valg falder hurtigt på pakken som dækker deres behov.

Som bryllupsfotograf vægter jeg højt at få stemingen før vielsen ved kirken når bruden ankommer til kirken under vielsen og bagefter lykønskninger ved kirken. Når dén del af bryllupsceremonien er overstået så rykker vi til aftalt lokation i nærheden af kirken.

Billeder og bryllup

Under vores forventningsafstemningsmøde har vi så aftalt at Jægerspris slot og park skal være dér hvor deres bryllupsbilleder skal tages. Et sted der har stor betydning for parret. De har ofte løbet eller gået ture dér og har i det hele taget færdes rigtig meget i de smukke haver omkring slottet.

Flotte billeder ved dygtig fotograf

Det er fuldt forståeligt da der er utroligt smukt. Og sådan en dag i maj hvor trækronerne er helt lysegrønne og masser af smukke nuancer ja det er oplagt som en lokation.

Gommen er Så klar da han ankommer til kirken og byder alle deres bryllupsgæster velkommen med store smil og kram. Gommen bliver gjort selskab af best man ved alteret og afventer det store øjeblik hvor bruden, hans smukke brud, skal komme ind.

man mærker straks kærligheden

Udenfor ankommer bruden i en smuk apple red mustang. Super elegant og en storsmilende og lidt nervøs brud ankommer. Da hun træder ind i kirken står tiden stille og man mærker straks kærligheden og glæde der stråler brudeparret imellem.

Vielsen er smuk og højtidelig og bagefter er der masser af lykønskninger og kram til alle.

Bagefter tager vi ud til Jægerspris hvor vi laver deres bryllupsbilleder. Brudeparret er super dygtige til at virke afslappet og vi har en hyggelig time i parken hvor det bliver til mange forskellige opsætninger.

Derefter skal parret videre til fest og kører afsted i deres Mustang med et glas bobler. Super behagelig dag, med et rigtig dejligt brudepar.

Læs mere: