Parret valgte at blev gift på en smuk lørdag i Værslev Kirke. Brudeparret har ønsket en bryllupspakke med et tillæg af ekstra lokation. Dette var allerede aftalt ved vores forventningsafstemningsmøde som vi havde nogle måneder før deres store dag.

Da den oprandt var vejret godt og stemningen ved kirken var fyldt med spænding og glade ansigter.

Gommen strålede og hilste alle deres gæster velkommen til deres store dag og alle fik gjort deres til at dagen startede perfekt. Der blev rigtig mange stemningsbilleder foran kirken og det er jo også en del af brudeparrets pakke og de bryllupsbilleder de får efterfølgende fra mig.

LÆS OM: BRYLLUP I EN LADE

atmosfæren og alle de glade mennesker

Alle stemninger atmosfæren og alle de glade mennesker der er med til at fejre brudeparret. Bruden oplever jo ikke denne del før hun ankommer så derfor er denne første del af den store dag også rigtig vigtig.

Brudens ankomst i den flotte Buick kan tage pusten fra enhver bil-entusiast. Wow den er flot. Vielsen var smuk og meget afslappet. Efter vielsen ønskede brudeparret familiebilleder ved kirken. De blev foreviget bag ved kirken ved nogle smukke træer.

På ens bryllupsdag har man som regel alle familiemedlemmer samlet så en god idé er at få taget nogle familiebilleder.

Derudover har man det pæne tøj på og har gjort lidt ud af sig selv derfor bliver billederne måske også nogle man gerne vil hænge op hjemme i stuen eller have stående fremme.Efter familiefotografering tog brudeparret videre til dér hvor festen skulle holdes.

Bryllupsfotografen fulgte parret til Røsnæs Hotel og Kursuscenter.Vi fik nogle rigtig gode billeder hvor brudeparret slapper af og fjoller lidt rundt som jeg bad dem om. På den måde bliver der rigtig mange bryllupsbilleder hvor det ikke ser opstillet ud selvom jeg har bedt brudeparret om at gøre det.

Skal i holde jeres bryllup et sted i Jylland?

Det gode bryllupsbillede

Det gode bryllupsbillede bliver til når brudeparret ikke tror jeg tager et billede. Et billede imellem billederne. Det er svært for mange at stå og se naturlig ud foran et kamera.

Man skal tænke på at bryllupsfotografen står lige foran og knipser løs med kameraet. Så det er min opgave at få brudeparret til at glemme mig og bare være dem selv. Brud og gom lykkedes rigtig godt med deres rigtig fine naturlige og ærlige måde at være på.

Så det var ikke svært for mig at få dem til at slappe af og bare kigge hinanden dybt i øjnene.

Super dejlige bryllupsbilleder fra en helt igennem dejlig dag. Da bryllupsbillederne var taget tog brudeparret for alvor fat i aftenens festligheder.

De havde uden tvivl en uforglemmelig dag og jeg håber at mine bryllupbilleder kan hjælpe dem til at huske alle de små detaljer. Det er én af bryllupsfotografens helt store opgaver.

Flere artikler: