Portrætfoto bruges idag til mange forskellige ting. Både på de sociale medier, i tryksager, på hjemmesider og meget andet. Portrætfotografering bruges af såvel private, som erhverv. Når vi har private til modelfoto, er det eks. det klassiske portrætfoto til gave eller eks. familiefotos. Firmaer bruger portrætfoto til eks. medarbejderpræsentation på websites eller til sjove ting som eks. en firmakalender. Bryllupsfotografering af brudeparret, er jo også portrætter.

Portrætfotografering ved brylluppet

Portrætfotografering ved brylluppet

Portrætfotografering ved brylluppet foregår på en 60 minutter lang fotosession, hvor du får taget forskellige fotos med eks. varierende påklædning og baggrunde/belysning. Derfor koster det langt fra så meget, som eks. en boudoirfotografering, der tager 3-4 gange så lang tid og kræver mere omfattende opstillinger.

Portrætfoto bruges oftere og oftere til eks. datingprofiler eller jobansøgninger, hvor et flot portræt foto kan gøre den afgørende forskel på førstegangsindtrykket!

Portrætfoto bryllup

Portrætfoto

Portrætfoto bruges efterhånden til mange ting – nogle bruger portrætfotos til alm. personligt brug, såsom gaver eller til at få et forspring blandt de hundredtusindvis af jobansøgninger med dårlige fotos på, mens andre bruger portrætfotografering professionelt til eks. firmafotos. Portræt er ofte kun fotografering af overkroppen og i helt almindelige, påklædte opstillinger.

bordplan, brudekjole, brudevals

Sådan fotograferer vi portrætfoto

Når du kommer til os, snakker vi lige kort om stilen, farvemuligheder, baggrunde osv. og når du har fået den værste puls væk, så smilet kan ses naturligt på dine portræt foto, går vi i gang.

Sådan fotograferer vi portrætfoto

Portrætfoto – bestil portrætfotografering nu!

Få taget billeder – Mange piger og fyre drømmer om at få taget billeder af pigen – og det er blevet utrolig populært at bruden får taget billeder til gommen i morgengave. Vil du have taget billeder, så se vores fordelagtige fototilbud her!

Book en professionel bryllupsfotograf her