Flotte billeder sælger

Mangler din virksomhed billeder til reklamer i f.eks aviser, på nettet eller andre steder er photobychristian et rigtig godt valg. Jeg leverer et professionelt produkt og sørger for at produktet bliver leveret så det passer til netop din virksomheds behov, det kan være f.eks til brug på nettet, brochurer, layout, print, plakater eller hvad din virksomhed har brug for. Billederne kan selvfølgelig bruges frit.

Da ikke to virksomheder er ens, har jeg valgt ikke at lave priseksempler, da jeg hellere vil sammensætte en pakke der passer til netop din virksomhed. Kontakt mig med henblik på et møde hvor vi kan snakke om netop din virksomheds behov. Udfra dine ønsker sammensætter jeg så en pakke.

Alle billeder opbevares sikkert på server i 5år.

Alle priser for erhvervsprodukter opgives ex. moms

Virksomhedsportræt

Vis din virksomhed fra dens bedste side

Få taget en billedserie af din virksomhed. Hvis virksomheden skal fremstå professionelt i en brochure, på jeres hjemmeside eller andetsteds, er photobychristian en rigtig god løsning. Jeg fortæller hele historien om din virksomhed og dens produkter. Billederne kan selvfølgelig bruges frit.

Billeder af såvel medarbejdere, ledelse, produktion, bygninger osv.

Der er fokus på både de store træk og på detaljerne sådan at virksomheden med billeder beskrives bedst muligt.

Billederne bruges typisk til hjemmesider, firmaprofil, brochure og andet marketings- materiale, der har til formål at profilere virksomheden og synliggøre bestemte aspekter af virksomheden.

Medarbejderportræt

Få virksomheden til at fremstå endnu mere professionel

Få taget professionelle portrætbilleder af virksomhedens medarbejdere. Gode medarbejderportrætter får virksomheden til at fremstå mere seriøs. Jeg leverer billederne så de kan bruges til web, visitkort og hvad I ellers ønsker, billederne kan selvfølgelig bruges frit.

Produktfotografering

Flotte fotos skaber opmærksomhed omkring dine produkter

Skal din virksomhed sælge et produkt? Så kan flotte billeder være midlet til at nå målet.

Vi finder sammen ud af hvad der passer bedst til netop din virksomhed. Produkterne kan fotograferes i omgivelser der kendetegner varerne, med en baggrund der passer til jeres virksonhedprofil.

Du får billeder som frit kan bruges til brochurer, kataloger eller jeres hjemmeside.

Portræt billeder – Få taget nogle flotte portrætfotos

Portrætbilleder som vi kender dem bedst. Mangler du et portræt billede, som ser professionelt ud, er du meget velkommen til at komme forbi studioet eller billederne kan tages på en anden lokation efter dit eget ønske. Vi kan tage klassiske fotografier eller vi kan være kreative med lyset.

Portrætter kan laves enten på lokation, i hjemmet, på virksomheden eller i studie afhængigt af hvilken type portræt der ønskes.

I forbindelse med portrætter afsættes der som udgangspunkt en time til fotografering, og der kan forventes 8-10 færdigredgierede billeder.