Brudeparret valgte os til at skulle levere deres bryllupsbilleder fra deres bryllupsdag. De valgte brylluppakken altså bryllupsfotografering fra kirken ved vielsen og efterfølgende bryllupsbiller af brudeparret.

Inden deres bryllupsdag mødes vi og aftaler de nærmere omstændigheder omkring deres store dag og hvilke ønsker og forventninger de har til deres bryllupsfotograf. De vil rigtig gerne have at deres bryllupsbilleder bliver så naturlige og fyldt med humor som muligt.

De vil for alt i verden undgå opstillede billeder hvor alle smiler stift og på række. Dét er alt dét som jeg som bryllupsfotograf også prøver at undgå. Jeg vægter utrolig højt at bryllupsbilleder fortæller en historie om brudeparret og deres store dag og så ærligt og afslappet som muligt. Jeg ved ikke selv noget værre end kunstige smil og akavet opstilling.

Så derfor matchede vi ret godt i forhold til hvad jeg tilbyder som bryllupsfotograf og hvad parret ønsker skal komme ud af deres bryllupsbilleder.

Skal i holde jeres bryllup i Trekantsområdet?

Personlighederne skal afspejles i billederne

Personlighederne skal afspejles i billederne. Derfor bruger jeg også meget tid på at forberede brudeparret så meget som muligt inden den store dag så der ikke er nogen overraskelse fra min side. De ved hvad jeg vil gøre og hvordan. Så bliver parret mere afslappede omkring fotoshootet og jeg har de forudsætninger der skal til for at lave de billeder jeg har lovet.

Gommen og bryllupsgæsters ankomst til Ågerup Kirke forgår stille og roligt og med en utrolig afslappet lattermild atmosfære med en ekstra forventningens glæde oveni.

Bruden ankommer og bliver smukt ført op ad kirkegulvet til sin kommende mand af sin moder. Vielsen er dejlig afslappet og der hersker en kærlig stemning i kirken og efter følgende ved løkønskningerne udenfor kirken efter vielsen.

Her finder en dygtig fotograf til brylluppet på Fyn

det glade og smilende brudepar

Som aftalt laver vi bryllupsbilleder i Strandparken i Holbæk hvor festen også skulle holdes efterfølgende. Vejret var lidt skiftende og havde heldigvis valgt at holde pause mht regn så vi kunne få lavet smukke bryllupsbilleder af det nye ægtepar.

Vi fik lavet nogle rigtig fine bryllupsbilleder af det glade og smilende brudepar hvor deres helt fantastiske personlighed og kærlighed til hinanden blev foreviget. Ikke svært at være bryllupsfotograf på sådan en dag og hvor er det fantastisk at blive inviteret ‘indenfor’.

Man pakker derefter sig fotoudstyr ned med et kæmpe smil på læben. De har helt sikkert haft den mest romatiske og glade dag. Og festen forestiller jeg mig fortsætter til langt ud i fremtiden for de to.

Læs mere her: