Dette brudepar valg blev pakke med tilkøb af ekstra lokation. Den smukke vielse fandt sted i den idylleriske Holmstrup Kirke og der var smukt pyntet op til den store dag hvor solen skinnede fra en blå himmel og en helt fantastisk stemning til et smukt brudepar.

Brudgommen var tydeligt spændt inden den smukke brud kommer ind i kirken men det var tydeligt for enhver tilstede at dette brudepar var forelskede og meget rørte. Bruden kom ind i kirken med sin far ved sin arm og brudepiger i front.

Se flotte billeder fra bryllupper på Fyn

Vielsen var utrolig smuk og rørende.

Solen skinnede på det smukke brudepar efter vielsen og alle løkønskninger blev givet. Så var det tid til at der skulle tages bryllupsbilleder og forevige denne store dag for brud og gom.

Bryllupsfotografen havde i fællesskab med brudeparret fundet en lokation efter vielsen på en rigtig idyllerisk lille skovvej hvor der sjældent kom andet trafik. Brudeparret fik kørt en Harley til lokationen.

Dén havde brudeparret et ønske om at få med på nogle få billeder. Parret var gode til at lytte til anvisninger fra fotografen men var også selv meget opfindsomme omkring opstillinger.

Billeder fra Jomfrubakken bryllup

bryllupsshoot

Derudover var de kærlige og enormt glade for hinanden. Dét smitter af på samtlige billeder der er taget. Deres datter var også med på bryllupsshoot. Hun var en lille brudepige og hun var en lille yndig prinsesse dén dag. Jeg er også ret sikker på at hun følte sig som én.

Efter bryllupsfoto shoot på skovvejen drog alle videre til en park i Dianalund. Dette var en ekstra lokation som var blevet aftalt i sidste øjeblik. Men det fik vi hurtigt koordineret så vi kunne nå dette inden festen skulle begynde. I Dianalund var der også helt utroligt smukke omgivelser og en helt speciel stemning var til stede på parrets store dag.

En helt speciel dag som gik lige i hjertet og som jeg som fotograf aldrig vil glemme.

Læs mere om bryllup: