Hvorfor er bryllupsfotografi så vigtig? Når det kommer til planlægning af dit bryllup er der mange ting at tænke på, overveje og budgettere for. Listen vil synes uendelig, og du ved måske ikke, hvor du skal starte, men når det kommer til bryllupsplanlægning, er der bestemt nogle ting, der bør være dit udgangspunkt og prioritet.

Bryllup i Danmark

HVORFOR BRYLLUPSFOTOGRAFI ER SÅ VIGTIGT

Den vigtigste del af et bryllup er parret, og det er det, det hele handler om, og det er alt, der betyder noget i sidste ende. Men når det kommer til planlægningen af den store dag, vil du tale med mange leverandører, fra blomsterhandlere, brudebutikker, cateringfirmaer, grafiske designere og listen fortsætter. Alle disse mennesker vil fortælle dig, hvor vigtigt det er at gøre det rigtigt. At få de rigtige blomster, have den bedste mad, det handler alt sammen om kjolen, det er godt, du vil arbejde sammen med passionerede mennesker, men er disse en prioritet, når du planlægger dit bryllup? Selvfølgelig skal de inkluderes, og jeg siger ikke, at du skal udelade nogen af dem, men er de vigtigere end bryllupsfotografering?

Jeg læser og hører om mange par, der kun har et lille budget tilbage til deres fotografering, par der kæmper for at finde en fotograf, de kan lide til deres bryllup, der kommer meget snart, og par der ikke har en fotograf, fordi de simpelthen ikke har råd til en. Disse par har ikke lagt særlig stor vægt på fotografering.

Hvorfor er bryllupsfotografi så vigtig?

HVORFOR ER DET SÅ VIGTIGT AT HYRE EN PROFESSIONEL BRYLLUPSFOTOGRAF?

Er bryllupsfotografering det vigtigste, når det kommer til dit bryllup? Nej, slet ikke, men når det kommer til planlægningen af din særlige dag, bør det være højt på prioritetslisten over ting at se på, budgettere for og booke.

Bryllupsfotografering er vigtig, fordi den vil fange din dag, den vil fange dine minder, den vil fortælle en historie, og ikke bare en hvilken som helst historie, den vil fortælle en smuk historie om din særlige dag, en dag du aldrig vil glemme. En historie, som du kan vise venner og familie, dine børn og børnebørn, noget du vil have og kan skatte for evigt.

bryllup billeder

EN DAG OG MANGE MINDER

Tidligere nævnte jeg par, der ikke tillagde bryllupsfotografering stor betydning, og det kan nemt blive glemt eller nedprioriteret, fordi du på selve dagen ikke har noget. Hvis du går til en blomsterhandler, vil de lave smukke buketter af blomster til dig, din kagemager vil lave den mest lækre og smukke kage til din dag, listen fortsætter, men pointen er, at disse er ting og genstande, der vil være der på din dag, ting som du og alle andre vil se. Men når det kommer til bryllupsfotografering, betaler du for noget, du ikke vil se før bagefter, og de bedste bryllupsfotografer vil gå ubemærket hen, dine gæster vil ikke engang vide, at de er der.

HVAD BETALER DU FOR?

Når det kommer til bryllupsplanlægning, handler det om mere end bare én dag, det handler om et helt livs minder. Det handler om at indfange øjeblikke, det handler om at indfange følelser, det handler om at kunne genopleve dagen gennem smukke billeder, det handler om at smile ved øjeblikke, som du aldrig vidste fandt sted, se følelserne i dine familiemedlemmers og venners ansigter og vigtigst af alt, have en historie, du kan værne om for evigt.

Hvis du lige er begyndt at tænke på dit bryllup og kigger på dit budget, så sørg for at maksimere dit budget til bryllupsfotografering. Det handler ikke bare om et par billeder af dig og din partner på jeres bryllupsdag, hvor I ser smukke og glade ud, det handler om en smuk historie om jeres bryllupsdag, fra at gøre sig klar og smile sammen med dine brudepiger, til følelsen i din fars ansigt, når han fælder en tåre og ser stolt på.

At indfange de smukke detaljer på jeres dag efter timer og dage med planlægning, fra de smukke blomster, din kjole og stedet, at indfange dagen, som den udfolder sig, indfange dine gæsters følelser, gommens nervøsitet, og helt frem til den første dans. Dette er ikke bare en hvilken som helst historie, dette er jeres historie.

Norsk bryllup

HVORDAN i IKKE BØR VÆLGE JERES BRYLLUPSFOTOGRAF

Vi har mange artikler, der hjælper dig med at søge, finde, møde og vælge din perfekte bryllupsfotograf, men hvad med tingene, man IKKE skal gøre!

  1. DE ER BILLIGE

Når du vælger din fotograf, skal du ikke bare vælge dem baseret på pris og hvad der er inkluderet, og ikke bare gå med fotografen, der inkluderer en gratis forlovelsesfotografering, trykt album, online galleri, USB-pen, fotorammer og trykte t-shirts, bare på grund af de ekstra ting, de er sekundære i forhold til de billeder, der vil blive taget. Det er så vigtigt, at du finder og hyrer en fotograf, som du elsker.

Deres arbejde matcher din stil, du ved, at du kan stole på dem, du føler dig afslappet og tryg i deres selskab, alle disse ting vil gøre dagen lettere og også resultere i bedre og mere naturlige billeder. Mange fotografer vil tilbyde pakker med de ting, der blev nævnt tidligere, og det er blevet mere og mere populært at inkludere en forlovelsesfotografering. Hvis de matcher din stil, du elsker deres arbejde, og I “klikker” sammen, så er det fantastisk, men vælg ikke en fotograf udelukkende baseret på pris og hvad der er inkluderet.

  1. DE ‘VIL GØRE’

Når du planlægger dit bryllup, er der en million og én ting at tænke på, listen synes endeløs, og nogle gange tænker du måske bare, at ‘det vil gøre’. Du kigger måske på mange fotografer og kæmper for at finde tid til at mødes med dem for at se deres arbejde og se, hvordan I kommer overens.

Det er vigtigt ikke at vælge en fotograf bare fordi det tager tid og virker som en endeløs opgave, tag dig tid og sørg for at finde en bryllupsfotografs arbejde, som du elsker, men også en person bag kameraet, som du også elsker. Når du finder dem, vil du gå væk med en følelse af, at du lige har talt med en nær ven, det er så vigtigt og gør en reel forskel på, hvordan du føler og opfører dig foran kameraet.

Bryllupsfotografer elsker, hvad de gør, de har en passion for branchen og en passion for at indfange smukke bryllupper, du kan føle dig stresset, og mange fotografer vil forstå og kunne relatere. Sørg bare for, at du finder den rigtige fotograf for dig, en der passer til din stil, og en som du kan stole på og føle dig afslappet med, gå med din mavefornemmelse, hvis du ikke har nogen tvivl, så book dem! Men sig ikke bare ‘de vil gøre’.

  1. DE HAR ‘NOGLE’ FANTASTISKE FOTOS

Uanset hvor du ser en bryllupsfotograf, være sig her på dette site eller online, vil du se mange smukke bryllupsbilleder, en række fantastiske skud, der fanger dit øje og får dig til at sige wow. Dette er fantastisk, og du bør finde en fotograf, hvis arbejde du elsker og får dig til at sige wow, men det er vigtigt at huske, at det er fantastisk at have et par billeder, der får dig til at sige wow, men du vil have en bryllupshistorie, der får dig til at sige wow, pointen her er konsekvens.

Når du ser på en fotografs arbejde, skal du sikre dig, at du ser fulde og færdige album, dette kan være online eller en hard copy, du vil sikre dig, at alle billeder er fantastiske, og kvaliteten er enestående overalt, og ikke bare et eller to billeder, der ser flotte ud. En god fotograf kan tage fantastiske billeder, en fantastisk bryllupsfotograf kan fortælle en historie gennem smukke billeder.

  1. DE ANBEFALES AF FESTSTEDET

Så du har valgt dit bryllupssted og booket datoen, afhængigt af stedet, har de muligvis en liste over anbefalede leverandører, fra catering, blomsterhandlere, planlæggere og fotografer. Dette er et godt udgangspunkt, men det er vigtigt ikke kun at gå ud fra denne liste og ikke åbne øjnene for andre alternativer. Du foretrækker måske stilarter fra andre fotografer, du måske har set her for eksempel, der ikke er på deres liste, du kan have mødt en fotograf fra deres liste, men ikke følt dig helt tilfreds. Gå ikke på kompromis med din bryllupsfotograf ved kun at gennemgå dem, der anbefales af lokalet, sørg for, at du får den bedste fotograf, du har råd til, og den, du ønsker.

  1. MIN ONKEL HAR ET NYT KAMERA

Uanset om det er din onkel eller en ven længere nede ad vejen, er bryllupsfotografering mere end bare et kamera. Bare fordi de måske har et dyrt kamera, betyder det ikke, at de har erfaring og viden til at gå ud og fotografere et bryllup. De kan godt lide fotografering og tager ud i weekenderne for at fange landskabsbilleder eller billeder af børnene, der leger i parken. Men når det kommer til bryllupper, er det en dynamisk begivenhed.

Kameraet er blot et værktøj og et middel til at fange øjeblikket, og færdigheder, viden og erfaring er nøglen til bryllupsfotografering. Du får kun én chance, så du vil være på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt, du vil sikre dig, at du indfanger det ene øjeblik smukt, og du vil sikre dig, at du har en bryllupshistorie, der vil hjælpe dig med at genopleve følelserne og lykken fra din bryllupsdag.